Dişimin yarısı yok ve doktor buna ne yapar?

Makaleler
1
Yer
Coventry
Arka dişimin yarısı 7-8 ay önce kırılmıştı. Ve bu kadar zaman geçmesine rağmen daha yeni ağrımaya başlıyor. Doktora gideceğim fakat kanal tedavisi uygulanır mı diye korkuyorum. Sizce doktor ne yapacak? (Biz doktor muyuz diye linçlemeyin lütfen.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka dişimin yarısı 7-8 ay önce kırılmıştı. Ve bu kadar zaman geçmesine rağmen daha yeni ağrımaya başlıyor. Doktora gideceğim fakat kanal tedavisi uygulanır mı diye korkuyorum. Sizce doktor ne yapacak? (biz doktor muyuz diye linçlemeyin lütfen.)

Hocam kanal tedavisi yapılır mı tam bilmiyorum ama kanal tedavisinden korkmanıza gerek yok hiç acı bile hissetmedim yaptırırken.

Teknoloji çok gelişti hocam şu ana kadar 5,6 tane kanal tedavisi gördüm dolgudan farksız hissiyatı. Yani hissetmiyorsunuz bile. Çekeceksede acımıyor merak etmeyin.

@The 5008 dişi çeker, ben 1 ay önce kanal tedavisi oldum sanırım ağrıyan dişler içindi, dişin içerisindeki sinirleri alıyorlardı. Sizin dişin zaten yarısı yok direk çeker bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı