Dişinde hiç çürük olmayan var mı?

Kanal tedavi olurken uyuşturuyorlar, acı-ağrı hissetmiyorsun ama ağzını 1-1.5 saat açık kaldığı için biraz rahatsızlık verici bir durum. Ama yapılırken ağrı acı sızı hissetmedim ben ikisinde de. Biraz çene ağrısı oluyor açık tuttuğun için yarım saat kadar hepsi o. Kesinlikle yaptır hassasiyet varsa eğer.
O kadar uzunn sürüyor mu kanal tedavi

Çürükler elbette var ama dolguluk değil.

Neylik peki?

Tam tersi benim dişlerim bembeyaz ve düzgün dizilmiş ama çürük var ben de diyorum çürük olmasaydı da yamuk olsaydı
Hocam bendeki yamukluk çok garip bir şey. Ortodontistler, ideal olarak çene ameliyatını öneriyor ve ameliyat olmadan tel takılsa bile tamamen düzelmeyeceğini söylüyorlar. Siz düşünün. :)

O kadar uzunn sürüyor mu kanal tedavi

Neylik peki?
Son yaptırdığım kanal tedavi alt çenedeydi. Alt çene doktorun söylediğine göre daha sert olduğu için daha zor oluyormuş üst tarafa göre. Ben yaklaşık 2 saat ağzımı açık tutmak zorunda kaldım tam olarak. Çürüğüm dişi çok yrmiş ve kanallarıma kadar derin inmiş. Çok fazla kanamıştı. Doktor normal bir dişte bu kadar kanama olmaz ölmüş bu diş demişti. Ama 2 saat ağzımı açık tutmama da şaşırmıştı açıkcası. Maşallah ben beklemiyordum bu kadar dayanmanı diye tebrik etmişti 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı