Özel okulda okuyorum. Okul küçük olduğu için sigara vesaire içildiğinde her yer kokuyor, ben de sürekli içiyorum. İşimi temiz yaptığım için kanıtlayamıyorlar ama benim içtiğimi biliyorlar. Bu yüzden hocalar beni sevmiyor. Cuma günü erkekler tuvaletinde tavanı çökerttim, bütün tavan aşağıya indi. Hocalar benim yaptığımı öğrenirse disipline gider miyim? Zaten beni sevmiyorlar sicile falan işlenir mi?
Hocam nasıl çökerttiniz merak ettim açıkçası?
12. sınıfım.Kaçıncı sınıfsın.
12. sınıfım.
Allah akıl fikir versin inşallahÖzel okulda okuyorum. Okul küçük olduğu için sigara vesaire içildiğinde her yer kokuyor, ben de sürekli içiyorum. İşimi temiz yaptığım için kanıtlayamıyorlar ama benim içtiğimi biliyorlar. Bu yüzden hocalar beni sevmiyor. Cuma günü erkekler tuvaletinde tavanı çökerttim, bütün tavan aşağıya indi. Hocalar benim yaptığımı öğrenirse disipline gider miyim? Zaten beni sevmiyorlar sicile falan işlenir mi?
Her neyse. Bu arkadaşın ciddi bir disipline ihtiyacı var sonuçta yapmaması gerekiyordu.
Sizi bulurlarsa yalan söylemezseniz işlenir yalanla kurtulabilirsiniz belki.
Ayrıca size ve ailenize acıdım. Aileniz parasını verip oku diye gönderiyorken senin gelip 2 dakikalık zevkin için hem kendine, kendi parana, hem ailenin parasına hem de okul bütçesine zarar veriyorsun. Gerçekten acizlikten ötesi değil bu. Amacım nasihat vermek falan değil. Ancak sizin 2 dakikalık sigara zevkiniz yüzünden tavanı çökertmeniz(muhtemelen parasını da siz ödemeyeceksiniz) ve bunun tadilat parasının okuldan çıkması demek sizin okulun parasını yemeniz demek bu da okula maddi zarar verdiğiniz için kul hakkına giriyor. 2 dakikalık zevkiniz yüzünden böyle bir kul hakkı yemeyi göze almışsanız diyecek söz yok. Diyorsan ben imansızım veya imanım zayıf diye o zaman da diyecek söz yok. Allah kurtarsın ailenizi ne diyelim.
Yanındakilere elemanlar güvenilirse kanıtlayamazlar teksen zaten bulamazlar.
Yanındakilere elemanlar güvenilirse kanıtlayamazlar teksen zaten bulamazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.