Disipline gittim

165bin

Hectopat
Evet bugün okul çıkısında bir çocukla kavga ettim. Okul bekçisi bizi tuttu müdür yardımcısının yanına götürdü orada bir ton azar işittiler sonra müdür yardımcısı disipline vereceğim dedi adımızı numaramızı aldılar tutanak yazdı kavga ettiğim çocuk yalvardı yapmayın diye hoca savunmanı orada yaparsın dedi ama tutanağa imza filan atmadık benim sorum şu disiplin kurulu ne zaman toplanıyor ve bu ilk disiplinim veliyi ne zaman çağırıyorlar? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle göz korkutmak için yapmışlardır, disiplin kurulu öyle ha diyince toplanabilen bir yer değil. Olsa olsa tutanak yersiniz.

Evet bugün okul çıkısında bir çocukla kavga ettim. Okul bekçisi bizi tuttu müdür yardımcısının yanına götürdü orada bir ton azar işittiler sonra müdür yardımcısı disipline vereceğim dedi adımızı numaramızı aldılar tutanak yazdı kavga ettiğim çocuk yalvardı yapmayın diye hoca savunmanı orada yaparsın dedi ama tutanağa imza filan atmadık benim sorum şu disiplin kurulu ne zaman toplanıyor ve bu ilk disiplinim veliyi ne zaman çağırıyorlar? Cevaplarsanız sevinirim.

Okul bekçisinine yakalanırsanız tabii tutanak yazarlar disiplin verirler.

Kavgadan dolayı disiplin mi ?
Bizde bir arkadaş kavgada kafasını demire vurmuştu ve kanamıştı. Ona rağmen kafasını vuran çocuğu kavgada yere düşüreni azarlamışlardı.

Ceza alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı