Pişman olduğunu ve bir daha yapmayacağını, akıllandığını söyle. Eğer gerçekten içtenlikle söylersen ve ikna olurlarsa bu durumdan yırtabilirsin diye düşünüyorum.
Kesinlikle.Balık o kadar pahalı bir şey değil, sigara cezasından iyidir bence.
O zaman yakalattığınız telefonu vermedilerse bir süre onu vermezler üstüne kınama girerler belge alamazsın. Eğer verdilerse ilk olduğu için yine sadece kınama girerler muhtemelen.
Telefonu verdiler ama tutanak tutacagiz dediler gonderdiler beni bu haftaki salı günü sonra ben dün rehberlik servisine gittim seninle bugün ilgilenecegim dedi beni yolladi ama cagirmadi dun.
Telefonu verdilerse unutmuşlardır bile bence. Seni korkutmak ve pişman olmanı sağlamak için öyle söylemişler sanırım. Lisede çok yaparlar böyle.
Kınama hayırlı olsun. Takma kafana. Hocaların kendi aralarında eglenmesinden başka bir şey değil.
Babanin numarasını vermeseydin arayamazlardi. Ben vermedim. Veli toplantısı diye başkasına nesja atıp durmuşlar. Numarayı verdiğin için babandan fırça yersin. 2 güne barisirsiniz.
Evde zaten elinden almıyorlar ki okula götürecek telefonun var. Derste çok mu lazım? Uğraştığına değmez. Ben liseseyken okula gelip giderken müzik dinlemek dışında okukdayken kayda değer bir şey yapmadım telefonumla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.