Disk %100 sorunu

wrcjosep

Femtopat
Bilgiisyarı satın algıımdan beri disk %100 sorunu yaşıyorum. Disklerde bir sorun yok. İnternette gösterilen her şeyi denedim ama sorunum çözülmedi. HDD 1 t vardı sadece o varken daha cok donma falan oluyordu bende SSD aldım taktım sorun yok ama bir şey indirirken disk aniden %100 oluyor. Mesela benim internetim hızlıdır. Disk 100'de 100 olunca internetimi bile kullanamıyorum. Mesela bir şey indirmeyi başlatayım yavaş yavaş hızlanır 20 mb/sn le indirir az donma olur ama 50'lere gelince donma daha cok oluyor ve de internet hızım düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Seagate Barracuda 1TB modelini kullanıyordum aynı sorun vardı. SSD almak zorunda kaldım bu sorun yüzünden çözümünü çok araştırdım ama bulamamıştım. Şimdi en fazla %3-4

dediklerinizin cogunu denedim ama bir şey değişmedi
dedigim gibi normalde sorun yok donma felan sadece bir şey indirirken donma oluyor ve internet hızı düşüyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı