Bilgisayarımda sadece SSD vardı. Sonradan bir HDD aldım ve her şeyini bağladım fakat bilgisayar HDD'yi okumuyor. Şöyle bir hata alıyorum. İsim vermeye çalıştım ancak sağ tıklayınca sürücü harfi ve isim değiştir gibi bir seçenek gelmiyor. Acaba HDD falan mı arızalı?
Diskin orada disk 1 ve başlatılmamış yazan yere tıklayın ve diski başlat deyin. Daha sonra biçimlendirmenizi isteyecektir harf ataması yapılır ve kullanıma hazır olur.
İlk önce diski başlat diyor oraya tamam diyip geçince sağ tık yaptıktan sonra diski başlat a tıklanmıyor. Başta gelen yerde 2 seçenekten de kurmaya çalıştım fakat olmadı.
İlk önce diski başlat diyor oraya tamam diyip geçince sağ tık yaptıktan sonra diski başlata tıklanmıyor. Başta gelen yerde 2 seçenekten de kurmaya çalıştım fakat olmadı.
Kendi tecrübelerimi söyleyeyim. O diskten hayır gelmez. Bir arkadaşım sıfır almıştı. Disk çalışmadı bile, tamamıyla bozuktu. Ben başka bir yerden sıfır aldım, sıfır diskte bad sector vardı. Bu yaşadıklarımdan sonra asla WD HDD almadım. Artık Seagate alıyorum ve çok memnunum. Bir tane bile bad sector yok uzun zamandır kullandığım diskimde.
İlk önce diski başlat diyor oraya tamam deyip geçince sağ tık yaptıktan sonra diski başlat a tıklanmıyor. Başta gelen yerde 2 seçenekten de kurmaya çalıştım fakat olmadı.