alizer01
Decapat
Daha fazla
Merhaba, bilgisayarıma Windows 11 son kurdum ama formattan önce Windows 10 kullanırken harici diskini USB üzerinden taktığım zaman hemen okuyor ve açılıyordu ama şimdi disk bilinmiyor, başlatılamıyor yazıyor ve işin kötüsü geçen gün içindeki tüm verilerim silinmişti. İnternette ki birçok şeyi denedim ama harici diski her çıkartıp taktığımda disk görünmüyor ve tekrar sürücü harfi atayıp biçimlendirme istihyor. Bu sorundan bıktım. Windows 10 kurulu 2 tane dizüstü bilgisayar var denemek amacı ile Windows 11 kurulu kendi PC'me harici diskimi taktım içine bir tane dosya attım çıkartıp taktığımda görünmüyor ama dizüstü bilgisayarlarıma harici diski taktığım zaman görünüyor direkt harici diski görüyor ve dosya açılıyor, yanlış mı format attım diye düşündüm gece tekrar sıfırdan USB belleğe Windows 11 yazdırdım ve format attım chipsetler veya diğer sürücüleri kurdum ama sorunum hâlâ devam ediyor, bilgisayarım USB Killer gibi bir şeye dönüştü harici disklerimin içindekileri siliyor, bu sorunu çözen bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim.