Disk bilinmiyor, başlatılamıyor hatası

eowejan

Hectopat
Yer
City 17
Bilgisayarımda sadece SSD vardı. Sonradan bir HDD aldım ve her şeyini bağladım fakat bilgisayar HDD'yi okumuyor. Şöyle bir hata alıyorum. İsim vermeye çalıştım ancak sağ tıklayınca sürücü harfi ve isim değiştir gibi bir seçenek gelmiyor. Acaba HDD falan mı arızalı?

IMG_20200812_183944.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu eski ama Google ile gelenlere faydası olacaktır. Bu durumda olan arakdaşlara faydası olacaktır. Bu video ile sorununuza çözüm bulabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi tecrübelerimi söyleyeyim. O diskten hayır gelmez. Bir arkadaşım sıfır almıştı. Disk çalışmadı bile, tamamıyla bozuktu. Ben başka bir yerden sıfır aldım, sıfır diskte bad sector vardı. Bu yaşadıklarımdan sonra asla WD HDD almadım. Artık Seagate alıyorum ve çok memnunum. Bir tane bile bad sector yok uzun zamandır kullandığım diskimde.

Bende Seagate aldım ancak bu arkadaşın sorunu mecvut disk bip sesi cıkarıyor ancak titremeli bir çalışma olmuyor be arkadaşın görsellerindeki gibi oluyor bir çözümü var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı