Disk böldükten sonra 'Operating System was not found' hatası

Disk bölerken yanlışlıkla etkin kısmı değiştirmiştim sonrasında yeniden başlatınca Operating System was not found hatası vermeye başladı. Daha sonra Ubuntu yükledim UEFI modadan elimde Ubuntu Boot edilmiş flash vardı. Ubuntu üzerinden flasha Windows Boot ettim ancak UEFI moddan yüklenmiyor. Operating System not found hatası veriyor yardıma ihtiyacım var kafayı yiyeceğim. Ubuntu yükleniyor da Windows neden yüklenmiyor?
Ubuntu üzerinden Gparted ile Windows etkin kısmı seçilemez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS üzerinden içinde işletim sistemi olmayan bir depolama aygıtı seçmişe benziyorsunuz, başka depolama aygıtı takılı mı?
Hayır biostan birşey yapmadım
Windows'u hangi programla belleğe yazdınız? Linux üzerinde UEFI kurulum için WoeUSB kullanmanız gerekiyor. Diğer programlar ve dd komutu ya yazamıyor ya da kurulumda hata veriyor.
YouTube da birkaç video vardı oradan baktım usbyi biçimlendirip disk kalıbını geri yükle metodu ile yaptım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı