Disk klonlama nasıl yapılır?

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Arkadaşlar aşağıda vermiş olduğum bölümlerden sadece sistem dosyalarının kurulu olduğu sürücüyü yeni almış olduğum SSD'ye taşımak istiyorum. Bunu disk klonlama ile yapabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 58
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile yapabilirsiniz fakat ben klonlama önermiyorum. Temiz kurulum ile SSD'ye geçmek daha sağlıklı. Klonlama, sorun çıkarabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile yapabilirsiniz fakat ben klonlama önermiyorum. Temiz kurulum ile SSD'ye geçmek daha sağlıklı. Klonlama, sorun çıkarabilir.

Bu videoyu izledim burada diskin tamamını seçip klonluyor. Ben sadece sistem dosyalarını klonlamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Zaten pek bir şey yok ama yine bir sormak istedim, ben de temiz kurulumdan yanayım.

Bu videoyu izledim burada diskin tamamını seçip klonluyor. Ben sadece sistem dosyalarını klonlamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Zaten pek bir şey yok ama yine bir sormak istedim, ben de temiz kurulumdan yanayım.
Öyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum, daha önce de sorulmuştu. Bence temiz kurulum yapın, daha sağlıklı bir yol.

Öyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum, daha önce de sorulmuştu. Bence temiz kurulum yapın, daha sağlıklı bir yol.
Tamam, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı