Disk kullanımı %100 problemi

Mtknskln

Hectopat
Bilgisayarım Monster Abra A5 v11.1 ve Windows 10 1803 kullanmaktayım. HDD kullanmaktayım. Disk kullanımı sürekli %100 bilgisayar aşırı hantal, takılmalar ve donmalar yaşıyorum. Sorunu ortalama 2 aydır yaşıyorum. Forumdaki diğer konulara baktım fakat bir çözüme kavuşturamadım. Şimdilik ne paylaşacağımı bilemediğim için görev yöneticisinden bir görüntü paylaşıyorum.

unknown.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an deniyordum ondan hemen yazmak istemedim. Şu an iyi gibi ilk açılışta %100 oluyor sonra yavaş yavaş düşüyor stabil duruma geçiyor herhangi bir uygulama çalıştırırken yeniden %100 oluyor yine düşüyor en önemlisi şu an donma ve kasma problemi yaşamıyorum. Normal seyrine döndü.

Win10 1903 kuracağım yakın bir zamanda ama şu an vaktim yok. Ondan sonra bir problem kalmayacağını düşünüyorum.
Bende de öyle açılışta %100 oluyor ve 2 dakikaya kadar geçiyor ve bir rahatsızlık duymuyorum açıkçası. :) sorununun çözüldüğüne sevindim. Windows 10 1903 ile daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı