Görev yöneticisinin ekran resmini çek ve yolla. %100 disk sağlayan işlemlere bakalım nelerdir, daha kolay yardımcı oluruz.
Oyun oynarken görev yöneticisinde system diye bir işlem diskimi %100 yapıyor.Sonucunda oyunda donmalar oluyor . Bu arada dediğinizide uyguladım.Diskte bir sorununun yok. Olsa kırmızı şeklinde hatalar mevcut olurdu. Dediğimi uyguladınız mı ? Uyguladığınızda büyük ihtimalle bilgisayarınız iyi duruma gelecektir zaten. Eğer olmadıysa Windows 8.1 %100 disk kullanımı sorunu çözümü bu konuya bakın.
Disk birleştiricinin yararları nelerdir acaba ?Aslında bir disk birleştirici yapın eğer ki düşük seviyede bir bad sector ise düzelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.