Disk Kullanımı %100

• Konuyu başlatan m4m4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.340

m4m4

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar disk kullanımının %100 olmasının yaratacağı sorunlar nelerdir? Ve nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden zorlanmadığı bir işte eğer harddiskiniz bu sefer %100 kullanıyorsa "Bad Sector" olmuştur. Seviyesine göre yazılımsal ise formattan sonra kaybolur. Şayet kaybolmazsa fizikseldir ve bunun önüne geçemezsin yenisini almalı veya öyle devam etmelisin.

Görev yöneticisinin ekran resmini çek ve yolla. %100 disk sağlayan işlemlere bakalım nelerdir, daha kolay yardımcı oluruz.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 271
  • Adsız.png
    Adsız.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 268
Windows defenderı devre dışı bırak hepten sorunun düzelecektir. Virüs programı istiyorsan başka antivirüs yükle.

Bununla ilgili konulara baktım.Bu programı kullanmayı söyleyip değerleri sormuşlar.Değerler hakkında bilgin varmı?

Dosya Ekleri

• 11.png
    11.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 306
  • 222.png
    222.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 270
Aslında bir disk birleştirici yapın eğer ki düşük seviyede bir bad sector ise düzelir.

Diskte bir sorununun yok. Olsa kırmızı şeklinde hatalar mevcut olurdu. Dediğimi uyguladınız mı ? Uyguladığınızda büyük ihtimalle bilgisayarınız iyi duruma gelecektir zaten. Eğer olmadıysa Windows 8.1 %100 disk kullanımı sorunu çözümü bu konuya bakın.
Oyun oynarken görev yöneticisinde system diye bir işlem diskimi %100 yapıyor.Sonucunda oyunda donmalar oluyor . Bu arada dediğinizide uyguladım.

Aslında bir disk birleştirici yapın eğer ki düşük seviyede bir bad sector ise düzelir.
Disk birleştiricinin yararları nelerdir acaba ?

Ben dizi indiriyordum böyle ard arda 10 bölüm aynı anda indirme işlemi başlattım böyle böyle 5 sezon indirdim sonra sizinki gibi oldu en gereksiz işlemde ve virüs koruması gibi aktivitelerde harddisk gereksiz yere %100 kullanıyordu disk birleştirici biraz geçirdi diyebilirim. Dosyaları düzenliyor mantıken.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı