Çözüldü Disk Partition yaparken "kmode exception not handled" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vito52

Decapat
Katılım
19 Şubat 2019
Mesajlar
136
Çözümler
2
Yeni birim D: Diskini biçimlendirmiştim. Sonra tam o sırada bu hata karşıma çıktı. Ve bilgisayarı yeniden başlattım, D: Diskini açmaya çalışınca biçimlendir falan bir şey diyordu. Yeniden biçimlendirince o mavi ekran hatası karşıma çıkıyordu. Sonra disk bir anda yok oldu bilgisayarı yeniden başlatınca. Disk yönetimi'nde 344 GB boş alan yazıyordu. Yeni basit birime tıklayınca bu sefer mavi ekran değil normal bir hata verdi. Ve sonra easeus Partition Master'de aynı şey var. (İlk olan örnek fotoğraf) fotolar:

20160809_231311-1-1.jpg


Disk Yönetimi 3.12.2020 14_39_05.png


Disk Yönetimi 3.12.2020 14_39_24.png
 
Çözüm
Sorunu çözdüm. Windows 10'a geçtim. Tabiki bu video sayesinde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@Murat5038
Klavye ve Mouse çıkartıp farklı girişlere takın.
USB wfi cihazını çıkartın varsa. Ağ sürücülerinizi güncelleyin.

Win 8.1 kullanıyorsunuz Win 10'a neden geçmedin?
Dediğiniz herşeyi yaptım. Win 8.1'e geçirip disk bölmeyi deneyecektim ama sonuç yine aynı. Win 10'a zaten geçemiyorum (Yine o hata oluyor) Ek olarak harddisk almayı düşünüyorum.
 
Format sırasında diski silmeyi deneyebilirsin biçimlendirip. Orada da geçemiyorsan disk sata bağlantılarını değiştirip dene kablo eski ise değiştir. Yeni disk alacaksanız bu dediklerimi yaptıktan sonra yaparsınız düzelmezse.
 
Format sırasında diski silmeyi deneyebilirsin biçimlendirip. Orada da geçemiyorsan disk SATA bağlantılarını değiştirip dene kablo eski ise değiştir. Yeni disk alacaksanız bu dediklerimi yaptıktan sonra yaparsınız düzelmezse.
Maalesef Windows 10 format sırasında disk seçeneği karşıma çıkmıyor. Disk kablolarını kontrol ettim sorun yok iyi durumda hepsi. Kabloları çıkarıp taktım. Yine olmadı. Maalesef bu sorunu çözmek için çok zaman harcadım. Yeni bir harddisk alana kadar böyle idare edeceğim, siz ne çözüm söylerseniz söyleyin hepsini yaptım. Teşekkürler yardımınız için.
Konu kitlenebilir.
 
Dediğim gibi normalde olması gerekli diskte sorun yoksa. Ya doğru yapmıyorsunuz ya da diskte bir sorun var sektör olmasa da. BIOS ayarlarını da doğru yapmamış olabilirsiniz formatta gözükmüyorsa.
Orada olmadığımız için de bir şey diyemeyiz daha fazla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı