Disk Sorunları FPS Düşürür mü?

oguzhanb61

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son zamanlarda oyunlarda ani FPS düşüşleri yaşıyordum. HD Tune ile HDD ve SSD'yi benchmark'a soktum..Sonuçlara bakar mısınız? Çok dalgalanma var, sebebi nedir veya normal bir durum mudur? (Error Scan yaptım fakat onları almayı unuttum ama SSD ve HDD'de Bad Sector yok yemyeşildi ekran )

• SSD

• HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende öyle düşüyorum ama ekran kartım verebileceği herşeyi veriyor.. darboğazda yok ama çözemedim nedenini. Virüs olabilir mi acaba?
Temiz bi tarama yap. Donanım kaynaklarını izle. Sürekli olarak donanımları sömüren bir yazılım olabilir.

Merhaba. Konu ile alakasız olucak ama bir sorum olucak. MSI GAMING X RX 580 8 GB ekran kartında yani şuan senin kullandığın kartta CW var mı?

Nedense AM4 RAID sürücüsünü kuramıyorum. Windows 10 64Bit seçiyorum indiriyorum fakat hata veriyor kullandığınız işletim sistemi ile uyumlu değildir diye

Nedense AM4 RAID sürücüsünü kuramıyorum. Windows 10 64Bit seçiyorum indiriyorum fakat hata veriyor kullandığınız işletim sistemi ile uyumlu değildir diye
O zaman Windows'un sunduğu sürücü ile devam edeceksiniz. Diğer yolları deneyin. Sürücü güncellemelerini kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…