Disk sürekli %100 kullanılıyor

suelymancng45

Femtopat
Diskim sürekli 100'de. Komple format attım ama yine de düzelmedi. PC acılır acılmaz bile %100 oluyor. Diski SSD yapsam oyun performansını etkıler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskim sürekli 100'de. Komple format attım ama yine de düzelmedi. PC acılır acılmaz bile %100 oluyor. Diski SSD yapsam oyun performansını etkıler mi?

SSD oyunda FPS katmaz ama hız anlamında kesinlikle gözle görülür fark var. Sağlığınız için SSD'yi seçin. 120GB bile olsa sistemin SSD'ye kurulması şart:)

Sisteminiz HDD değil mi kurulu SSD'de cümlenizden bir şey anlamadım.
yok ssd değil. ssd takmak istiyorum. Şöyle bi sorunum var misal valorant da giriyorum ve inanilmaz donuyor bazen oyun bile açılmıyor yavaşliyor.
Şunu dene

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunların hepsini yaptım tesekkur ederim ama hiçbir çözüm bulamadım.

Yok SSD değil. SSD takmak istiyorum. Şöyle bir sorunum var misal Valorant'da giriyorum ve inanilmaz donuyor bazen oyun bile açılmıyor yavaşliyor.

HDD niz ölmüş büyük ihtimal sağlık durumu çok düşmüştür SSD alırsanız geçecektir.

Şunu dene

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunların hepsini yaptım tesekkur ederim ama hiçbir çözüm bulamadım.
SSD oyunda FPS katmaz ama hız anlamında kesinlikle gözle görülür fark var. Sağlığınız için SSD'yi seçin. 120GB bile olsa sistemin SSD'ye ku
HDD niz ölmüş büyük ihtimal sağlık durumu çok düşmüştür SSD alırsanız geçecektir.
bende öyle düsünüyorum. değiştırdiğm taktırde oyundakı donma vb. seylerden de kurtulabilir miyim ? birde oyunda düsük işlemci fps veriyor sizce disk ile alakalı bir durum mudur ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı