Evet. Gereksiz dosyalar. Hocam bu yazılım sisteme zarar verir mi?Disk temizlemekten kastınız çöp dosyalar ise PureRa tek önerim olur.
Eki Görüntüle 1349561
Virüs olduğunu sanmıyorum olsaydı Kaspersky yakalardı bence. Zaten yaptığı işlemleri log kaydı olarak alabiliyorsunuz seçeneği var. Şahsen bende ne zaman format atsam ilk indirdiğim programlardan biri bu olur, kurma derdi de yok portable direkt.Evet. Gereksiz dosyalar. Hocam bu yazılım sisteme zarar verir mi?
Yok hocam virüs alnamında değil. Windows stabilitesini bozar mı?Virüs olduğunu sanmıyorum olsaydı Kaspersky yakalardı bence. Zaten yaptığı işlemleri log kaydı olarak alabiliyorsunuz seçeneği var. Şahsen bende ne zaman format atsam ilk indirdiğim programlardan biri bu olur, kurma derdi de yok portable direkt.
Hayır arkaplanda çalışan bir uygulama değil. İstediğiniz zaman açıyorsunuz temizleyip kapatıyorsunuz. Ben genelde 1-2 haftada bir temizlerim. Temizlediği yerler de sistemi etkileyecek dosyalar değil.Yok hocam virüs alnamında değil. Windows stabilitesini bozar mı?
Hocam hani bazı optimizasyon programları sistem kararlılığını bozmaya meyillidir ya. Bu program onlardan mı?İçinde mevcut ve Türkçe dili bulundurmakta. Kendim kullanıyorum, sorun yaşamadım.HiBit Uninstaller
HiBit Uninstaller Powerful software that helps you uninstalling Windows software and Windows Store apps.www.hibitsoft.ir
Hocam hani bazı optimizasyon programları sistem kararlılığını bozmaya meyillidir ya. Bu program onlardan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.