dmahirbilal9
Picopat
Bu şekilde.İnternet ve ses driverlarını silmiş olabilirsin, bilgisayarım 'a sağ tıklayıp özelliklerden aygıt yöneticisinden kontrol eder misin? Eğer yoksa sürücü driverları silinmiştir, internetten indirip kur, başka bilgisayardaysan flash bellek ile kurulum dosyasını bilgisayarına at. Hiç uğraşmam diyorsan sistem geri yükleme yap.
Driverların duruyor ben sorunu internet ve ses gitti diye anlamışım. Ses sorunu derken nasıl bir sorun? Ses mi gelmiyor yoksa üstünde çarpı işareti mi var ve tıklayabiliyor musun ses simgesine? İnternet yeri içinde saat kısmının yanına yukarı üçgen var ona bas oraya kaçmıştır.Bu şekilde.
BöyleDriverların duruyor ben sorunu internet ve ses gitti diye anlamışım. Ses sorunu derken nasıl bir sorun? Ses mi gelmiyor yoksa üstünde çarpı işareti mi var ve tıklayabiliyor musun ses simgesine? İnternet yeri içinde saat kısmının yanına yukarı üçgen var ona bas oraya kaçmıştır.
Ses sorununu söylemedin hala.
Ses sorununu söylemedin hala.
Denetim masasına gir aramaya yerine "bildirim alanı simgeleri" yaz, internet kısmına gelip simgeleri göster bas.
Hocam bu linki dene bakalım, yine olmazsa dediğim gibi en kolayı sistem geri yüklemek.
Hocam bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de, açılan pencerede solda sistem koruması var oraya gir, sistem geri yüklemeye bas, diski temizlemeden önceki tarihi seç. Setup kurulum gibi, bir kaç dakika sürecektir her hangi zararı yok, bilgisayar otomatik reset atıyor, indirmen varsa bitirip yapmanı tavsiye ederimOnu denedim zaten olmadı. Geri yüklemeyi nasıl yaparım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.