Şimdi ben garuda Linux kurmaya çalışıyordum ancak kuramadım ve o yüzden 3 tane garuda Linux için disk açılmış fakat hiçbiri çalışmıyor. Bunları kendi diskime tekrar atıp büyütmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Bu bilgisayara sağ tık-yönet-disk yönetimi. Buradaki grafikte ayrılmamış alan olarak gözüken bir alanın varsa genişletmek istediğin alana (örnek olarak C diyelim) sağ tık yapıp birimi genişlet diyebilirsin.
Ücretsiz EaseUS Partition Master; Windows 10/8/7/Vista/XP için, bölümleri yeniden boyutlandırabilen, taşıyabilen, birleştirip kopyalayabilen ücretsiz bir bölüm yazılımıdır.
As one of the best free hard disk partition manager software for Windows 11/10/8/7, AOMEI Partition Assistant Standard enables you to manage hard drives and partitions for peak performance, while ensuring the safety of your data.
Hocam o kullanmak istemediğiniz Linux disklerini Windows disk programından silin sonra orada ayrılmamış alan diye bir kısım çıkacak ondan sonra siz genişletmek istediğiniz diske sağ tıklayıp genişlet diyerek sildiğiniz disklerdeki alanı oraya aktaracaksınız örnek sildiğiniz diskler 30GB'dı 30 GB ana diskinize gidecek.
Hocam o kullanmak istemediğiniz Linux disklerini Windows disk programından silin sonra orada ayrılmamış alan diye bir kısım çıkacak ondan sonra siz genişletmek istediğiniz diske sağ tıklayıp genişlet diyerek sildiğiniz disklerdeki alanı oraya aktaracaksınız örnek sildiğiniz diskler 30GB'dı 30 GB ana diskinize gidecek.
Bu bilgisayara sağ tık-yönet-disk yönetimi. Buradaki grafikte ayrılmamış alan olarak gözüken bir alanın varsa genişletmek istediğin alana (örnek olarak C diyelim) sağ tık yapıp birimi genişlet diyebilirsin.