Disk üzerinde ayrılmamış olan bir diski nasıl genişletilir?

TenseDucky

Femtopat
Daha fazla  
Evet anlatması zor bir soru.

Şimdi ben garuda Linux kurmaya çalışıyordum ancak kuramadım ve o yüzden 3 tane garuda Linux için disk açılmış fakat hiçbiri çalışmıyor. Bunları kendi diskime tekrar atıp büyütmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Bu bilgisayara sağ tık-yönet-disk yönetimi. Buradaki grafikte ayrılmamış alan olarak gözüken bir alanın varsa genişletmek istediğin alana (örnek olarak C diyelim) sağ tık yapıp birimi genişlet diyebilirsin.

1655683547159.png

Üstteki yönteme ek olarak bunun için Partition programları var ve veri kaybı olmadan kolayca tamamlanabilir.

Hocam o kullanmak istemediğiniz Linux disklerini Windows disk programından silin sonra orada ayrılmamış alan diye bir kısım çıkacak ondan sonra siz genişletmek istediğiniz diske sağ tıklayıp genişlet diyerek sildiğiniz disklerdeki alanı oraya aktaracaksınız örnek sildiğiniz diskler 30GB'dı 30 GB ana diskinize gidecek.

Hocam o kullanmak istemediğiniz Linux disklerini Windows disk programından silin sonra orada ayrılmamış alan diye bir kısım çıkacak ondan sonra siz genişletmek istediğiniz diske sağ tıklayıp genişlet diyerek sildiğiniz disklerdeki alanı oraya aktaracaksınız örnek sildiğiniz diskler 30GB'dı 30 GB ana diskinize gidecek.
Bu bilgisayara sağ tık-yönet-disk yönetimi. Buradaki grafikte ayrılmamış alan olarak gözüken bir alanın varsa genişletmek istediğin alana (örnek olarak C diyelim) sağ tık yapıp birimi genişlet diyebilirsin.

Eki Görüntüle 1425375
Valla ayrılmamış yaptım ancak C diskine sağ tıkladığım zaman genişlet diye bir seçenek çıkmıyor. Çıkıyor ancak tıklayamıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı