Disk ve Bellek kullanımı %90'dan aşağı inmiyor

Ares44

Centipat
Arkadaşlar 2 gün öncesinden hiçbir şey yoktu son 1 hafta içerisinde bir şey indirip de silmedim nasıl böyle oldu anlamadım. Sadece oyuna girip oynayıp çıkıyordum şimdi oyunu oynamayı bırak bilgisayarı zor kullanıyorum. Sabahtan beri araştırıyorum bütün çözüm yollarını neredeyse denedim ama hala bir çözüm bulamadım. Böyle konular hakkında pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    34,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 2.PNG
    2.PNG
    20,8 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2 gün öncesinden hiçbir şey yoktu son 1 hafta içerisinde bir şey indirip de silmedim nasıl böyle oldu anlamadım. Sadece oyuna girip oynayıp çıkıyordum şimdi oyunu oynamayı bırak bilgisayarı zor kullanıyorum. Sabahtan beri araştırıyorum bütün çözüm yollarını neredeyse denedim ama hala bir çözüm bulamadım. Böyle konular hakkında pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
İşlemler % 100 yazısına tıklayıp ekranı gönderirmisin lütfen.

windows arama kısmına "services.msc" yaz ve enter'la >"Hızlı getirme" sağ tıkla devre dışı bırak>(yine aynı yerde)"windows search" sağ tıkla devre dışı bırak. Bunları yaptıktan sonra düzelecektir. Eğer videolu istiyorsan buyur link.

windows arama kısmına "services.msc" yaz ve enter'la >"Hızlı getirme" sağ tıkla devre dışı bırak>(yine aynı yerde)"windows search" sağ tıkla devre dışı bırak. Bunları yaptıktan sonra düzelecektir. Eğer videolu istiyorsan buyur link.
Onu da denemiştim düzelmedi
Format atmayı denediniz mi birde HDD kaç rpm ?
format atmayı denemedim
İşlemler % 100 yazısına tıklayıp ekranı gönderirmisin lütfen.
burayı dediniz sanırım
Performanstan kaynak izleyicisine girdim belleğe tıkladım svchost diye bir şey var ondan yaklaşık 70 - 75 tane var farklı farklı ama hepsi svchost ile başlıyor bununla benim sorunumun bir bağlantısı olabilirmi bir kaç video izleyip diski %8 e kadar düşürdüm ama bellek hala düşmüyor

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    3.PNG
    33,7 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Onu da denemiştim düzelmedi

format atmayı denemedim

burayı dediniz sanırım
Performanstan kaynak izleyicisine girdim belleğe tıkladım svchost diye bir şey var ondan yaklaşık 70 - 75 tane var farklı farklı ama hepsi svchost ile başlıyor bununla benim sorunumun bir bağlantısı olabilirmi bir kaç video izleyip diski %8 e kadar düşürdüm ama bellek hala düşmüyor
Office programı ile ilgili olabilir, lisanslama ve update arka plan çalışıyor orjinal değil galiba?

aynı sorunu bende yaşıyorum format çözmüyor gereksiz yere uğraşmaya değmez oyunlarda deli gibi drop yiyorum fps im baya düştü çözümü yokmudur ramde fiziksel bi sorun olma ihtimali olabilir mi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı