Size de mutlu yıllar diliyorum.
İşlem tamamlanmıyor birkaç defa denedim yine de hata alıyorum. Telefondan deneyemedim dönüştürücümü bulamadım maalesef.
Yukarıdaki attığım linkten tekrar en alttakinin üstünde olan
"Innostor IS918 MPTool GA 221206 (V.22.0012.6.0)" sürümünü indirin.
IS918 MPTool - производственный прошивальщик, поможет с сервисным обслуживанием USB3.0-флешек на контроллерах Innostor IS918. Обладает стандартным для таких прошивальщиков функционал, включая: - смену данных: vid, pid, vendor, product, serial number, ...
www.usbdev.ru
USB'niz takılıyken Settings kısmında (bende sadece şifre ayarlama ekranı görünüyor o yüzden SS atamıyorum) "
High Level Format" ve "
Erase All" seçeneklerinden hangileri görünüyorsa aktif edin. Tekrar "Start MP" yapın.
Belki sadece "
High Level Format" seçeneği görünebilir ardından "Erase All + MP" tuşu ortaya çıkabilir. Burada SS bulunmadığı için çözemedim:
Флешка kingston DTX/128G 64096: Test SLC Block Fail
www.usbdev.ru
Bunlardan herhangi birisini göremezseniz uygulamayı kapatıp uygulama klasörü içerisinde "Configuration" klasörüne girin. MPTool.ini dosyasını Not Defteri ile düzenleyin.
Ctrl+F yapıp Erase yazın ve SEEraseAll=0 değerini bulup bunu 1 ile değiştirin. Start MP işlemini tekrarlayın.
Hata verse bile yine de DiskPart yöntemini tekrar deneyin.
Hah bir dakika. Yeni bir güncelleme yapacağım:
Yukarıda anlattığım gibi uygulamayı indirin. Şifre belirleme ekranı geldiğinde hiçbir değişiklik yapmadan devam edin. Ayarlar penceresi gelecektir. Ayarlarınızı aynen böyle yapın:
OK diyerek ayarları kaydedip Start MP yapabilirsiniz. Eğer "SEEraseAll=0" değerini 1 yaptıysanız bunları yapmadan önce tekrar 0 yapın.
Tekrar hata verirse ayarlar penceresinde Flash kısmını MT29F512G08EBLCE_2CC30832E700 olarak değiştirip tekrar deneyin.