Disk yönetimi güncel değil hatası

Etirülil

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i9-14900K
RAM: G.SKILL Ripjaws S5 24 GB DDR5 5200MHz CL40 - 2x 48GB
GPU: MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC
SSD: Crucial P5 Plus NVMe M.2 SSD 1 TB Okuma 6600 MB/s Yazma 5000 MB/s
Anakart: ASUS Prime Z790-P WIFI
PSU: XIGMATEK Minotaur Serisi 750W 80+ Gold
Merhaba arkadaşlar. Flash Bellek ile BIOS güncelleştirmesi yapmam gerekli.
Cihazlar ve Sürücüler ekranında Flash'ımı görüntüleyemedim. Disk Yönetimi ekranında Flash Bellek görünüyor ancak "sürücü harfi ve yolu değiştir" seçeneğine tıkladığımda "Disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı" hatası ile karşılaşmaktayım. İnternette bulunabilecek üstünkörü bilgiler ve ChatGPT ücretsiz versiyonuyla uzun uğraşlar sonucu sorunu başaramadım. Bilgisi olan dostlarım yardımcı olabilir mi?

Düzeltme: 2 ayrı Flash Bellek ile denedim ve aynı hataları alıyorum. Farklı bir cihazda sorunsuz şekilde içeriğine erişebiliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-24 162249.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-24 162249.png
    75,6 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Hocam Delete deneyin Format deneyin. Aslında diski tanımlayamıyor. O yüzden Other yazıyor.

USB bellek farklı PC'de sorunsuz çalışıyorsa sizin PC'de sorun var demektir. Farklı USB aygıtı taktığınızda (varsa) tanıyor mu?

Son düzenleme:
Hocam delete deneyin format deneyin. Aslında diski tanımlayamıyor. O yüzden other yazıyor.

Hocam ilk kullandığımda da delete ve format seçeneğine tıkladım. O yüzden ücret istiyor demiştim.

Hocam delete deneyin format deneyin. Aslında diski tanımlayamıyor. O yüzden other yazıyor.

USB bellek farklı PC'de sorunsuz çalışıyorsa sizin PC'de sorun var demektir. Farklı USB aygıtı taktığınızda (varsa) tanıyor mu?

Bellek olarak takılan USB'lerin hiçbirini tanımıyor hocam. Düzeltme mesajında da belirtmiştim farklı bilgisayarda Flash'ın içeriğine sorunsuz erişebiliyorum.

Bu yazılımla deneyin.

Bunun deneme sürümü ne iş yapar o zaman? :)

İlk attığınız linkteki araç bu. Şimdi önce formatladım sonra sildim tekrar açıp isim ataması yaptım. Beklemedeyim.

1748102154479.png

Bellek olarak takılan USB'lerin hiçbirini tanımıyor hocam. Düzeltme mesajında da belirtmiştim farklı bilgisayarda Flash'ın içeriğine sorunsuz erişebiliyorum.

İlk attığınız linkteki araç bu. Şimdi önce formatladım sonra sildim tekrar açıp isim ataması yaptım. Beklemedeyim.

1748102154479.png
@turko35408 Maalesef sonuç aynı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı