Disk yönetiminden diski silince gözükmüyor

Makaleler
2
Arkadaşlar dün 2.el SSD aldım ve yarısı doluydu. Bugün nasıl boşaltırım diye araştırırken birisi bana disk yönetiminden sil yap dedi ve dediğini yaparken bir anda PC kapandı. Şimdi ise SSD'yi göremiyorum ne yapabilirim? SSD bozulmuş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
CMD'yi yönetici olarak çalıştır.

Diskpart komutunu yazıp enter'a bas. Bir başka komut ekranı çıkacak. Oraya List Disk yazıp çıkan yazının ekran görüntüsünü alıp burada paylaşır mısın?

CMD'yi yönetici olarak çalıştır.

Diskpart komutunu yazıp Enter'a bas. Bir başka komut ekranı çıkacak. Oraya list disk yazıp çıkan yazının ekran görüntüsünü alıp burada paylaşır mısın?

Efendim orada sadece elimdeki HDD çıkıyordu, bende tanıdık birisinden yardım istedim o da başka tanıdığına yönlendirdi, o bakacak bakalım. Bana dedikleri olanlarla çok uyuşuyordu umutluyum o yüzden. Mesela biçimlendirirken biranda PC çöktü o adam ise bana PC hiç çöktümü disk yönetimindeyken dedi bende evet dedim. Hayırlısı inşallah. Windows kurma bölümünde gözüküyor fakat 20 MB ayrılmamış alan olarak gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı