Eksisi şöyle olur, Windows zaten halihazırda aşırı bir yer kaplıyor. Bilgisayarı ne amaçlı kullandığını bilmiyorum ancak en basitinden bir oyun, indirerek bir film izlemek istediğinde bilgisayarında boş alanın bir hayli kısıtlanacak. E sürekli aktif kullanımdan doğan cash bellek şişmelerini de hesaba katarsak bence hiç bölmeden kullanman daha doğru olur diye düşünüyorum.
Hocam Windows 7 var neredeyse hiç yer kaplamıyor. Bilgisayarı kodlama amaçlı, Technopat sosyalde takılma ve YouTube gibi yerlerde kullanıyorum. Genelde film, dizi gibi şeyler izlemem. Oyun oynamıyorum, bir gün oynarsam en fazla Vice City oynarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.