Dışkıda siyah lekeler olması

Arda Volkan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, doktora git demeyin, zaten randevu aldım. Belirtilerim açken mide ağrım var ve bağırsak guruldaması ile mide guruldaması çok oluyor. Her gün büyük abdeste çıkıyorum, bazen parça parça oluyor, bazen normal, fakat ishal ve kabızlık yaşamadım. Sabah kahvaltıdan sonra çıkmaya başladım. Sanki bir alışkanlık gibi, bu süreçte o kadar çok acıkıyorum ki, kilo almayan ben 1 ayda neredeyse 2.5 kilo aldım (62 kiloydum, şimdi 64.5 oldum). Halsizliğim yok, hatta daha çok enerjim var nedense. Bir de 25 gün sonra YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) var. Sizce ne olabilir? (Açken mide ağrısı, yemek yiyince ağrı geçiyor. Bağırsak hareketlerinde değişiklik, büyük abdeste her gün çıkma, guruldamalar ve gaz sorunu yaşıyorum. Bu sabah dışkım siyaha yakındı, hatta siyahtı; akşam ise siyah lekeli. Ani dışkılama isteği sabah kahvaltıdan sonra oluyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sağlık anksi oluştu resmen bir de ben kickboks yapıyorum artık şu sınav bitsin de başlayayım diyorum o derece bunaldım sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum öneriniz nedir?
Bende sınavın bitmesini bekliyorum mecbur.
Sağlıklı beslenmeye çalış vitaminini düzgün al kafaya takma fazla sınavı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı