Disklerdeki açılmış kilit işareti ne anlama geliyor?

TechnoKarlapat

Hectopat
Ekran görüntüsü 2023-11-11 113819.png

Ekte de gördüğünüz gibi bu işaret ne anlama geliyor?

BitLocker açılmış 2. işletim sistemi kurarken BitLocker açılır Hotmail hesabına disk kurtarma kodu gelir onu girmezsen bilgisayar açılmaz. Kapatmak için Secure Boot'u kapatmalısın. Ama orada yazan aka ile başlaylayan siteye gidip oturum açman gerekecek yapamazsan BIOS'a girip Secure Boot'u geri aktif et.
Eki Görüntüle 2010167

Ekte de gördüğünüz gibi bu işaret ne anlama geliyor?

BitLocker açılmış 2. işletim sistemi kurarken BitLocker açılır Hotmail hesabına disk kurtarma kodu gelir onu girmezsen bilgisayar açılmaz. Kapatmak için Secure Boot'u kapatmalısın. Ama orada yazan aka ile başlaylayan siteye gidip oturum açman gerekecek yapamazsan BIOS'a girip Secure Boot'u geri aktif et.

İkinci işletim sistemi falan kurmadım ben sadece FIFA oynamak için BIOS'tan TPM açmıştım sonra geldi. Bilgisayarı kullanırken bir sorun çıkar mı ya da geri BIOS'tan TPM kapatsam o işaret gider mi?

İkinci işletim sistemi falan kurmadım ben sadece FIFA oynamak için BIOS'tan TPM açmıştım sonra geldi. Bilgisayarı kullanırken bir sorun çıkar mı ya da geri BIOS'tan TPM kapatsam o işaret gider mi?
bende fifadan dolayı açtım sonra ubuntu kurarken kilitlendi

bende fifadan dolayı açtım sonra ubuntu kurarken kilitlendi
ihciyacın olmaz olursa dediğim gibi

1699694050966.png

Ayarlarda bunu buldum ve şu an kapatıyor söylediğine göre disklerdeki logolar da gitti. Bu işlem bitince BIOS'tan Secure Boot'u mu kapatmam gerekiyor kapatmazsam ilk açılışta tekrar BitLocker falan mı koyacak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı