TechnoKarlapat
Hectopat
Ekte de gördüğünüz gibi bu işaret ne anlama geliyor?
BitLocker açılmış 2. işletim sistemi kurarken BitLocker açılır Hotmail hesabına disk kurtarma kodu gelir onu girmezsen bilgisayar açılmaz. Kapatmak için Secure Boot'u kapatmalısın. Ama orada yazan aka ile başlaylayan siteye gidip oturum açman gerekecek yapamazsan BIOS'a girip Secure Boot'u geri aktif et.
bende fifadan dolayı açtım sonra ubuntu kurarken kilitlendiİkinci işletim sistemi falan kurmadım ben sadece FIFA oynamak için BIOS'tan TPM açmıştım sonra geldi. Bilgisayarı kullanırken bir sorun çıkar mı ya da geri BIOS'tan TPM kapatsam o işaret gider mi?
ihciyacın olmaz olursa dediğim gibibende fifadan dolayı açtım sonra ubuntu kurarken kilitlendi
BitLocker açılmış 2. işletim sistemi kurarken BitLocker açılır Hotmail hesabına disk kurtarma kodu gelir onu girmezsen bilgisayar açılmaz. Kapatmak için Secure Boot'u kapatmalısın. Ama orada yazan aka ile başlaylayan siteye gidip oturum açman gerekecek yapamazsan BIOS'a girip Secure Boot'u geri aktif et.
fifa açılmaz ama sıkılıp silersen kapat bence geri açılabilirEki Görüntüle 2010202
Ayarlarda bunu buldum ve şu an kapatıyor söylediğine göre disklerdeki logolar da gitti. Bu işlem bitince BIOS'tan Secure Boot'u mu kapatmam gerekiyor kapatmazsam ilk açılışta tekrar BitLocker falan mı koyacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.