Disleksi olan biriyle evlenir misiniz?

Nasıl ekran ters mi çevrili şu anda?

Bu tarz soruların cevabı şimdiden verilemez. Bu bir duygu meselesidir. Eğer gözlerindeki ışığa tutulursanız eli-kolu olmasa da onunla evlenmek istersiniz. Önemli olan birbirinizi anlayıp birbirinize destek olabilecek misiniz? Şu an cevap verilse herkes mantığıyla hareket eder. Ama sadece mantık iş yapsaydı kalpten gelen düşüncelerimiz olmazdı.

Disleksi zeka engeli değildir, öyle anlaşılmış sanki. Disleksi okurken yazıları sembolleri karıştırma durumu basitçe anlatmak gerekirse. Çok da abartılacak bir durum değil. Yorumlardan okuduğum kadarıyla çok küçük yaşta arkadaşım cevap yazmış evlenmem şeklinde. Evlilik o şekilde olmuyor arkadaşlar. İşler o raddeye geldiğinde bambaşka şeylere dikkat etmeye başlıyorsunuz. Disleksi olan birsürü ünlü var bu arada.

22 reis be

Bilinçli yetiştim diyelim. 16 yaşındayım.

Ne guzel.

Hocam konudan anladığım kadarıyla öyle yaşamayı imkansız hale getiren bir şey değil. O yüzden büyük ihtimal evlenirim. Ama eğer çocukta görülme riski gibi bir şey olursa düşünürüm.

Amaaan aşk yalan zaten. Disleksiniz olsa şurada sırf bunun yüzünden sizinle evlenmeyecek insanlar var.

Hocam konudan anladığım kadarıyla öyle yaşamayı imkansız hale getiren bir şey değil. O yüzden büyük ihtimal evlenirim. Ama eğer çocukta görülme riski gibi bir şey olursa düşünürüm.
Evlenmem ben

Sadece sordum.

Gönlüne biri düştü mü görürüm hocam sende sonradan aşk vs. konusu açman yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…