Disleksi olan biriyle evlenir misiniz?

Bu tarz soruların cevabı şimdiden verilemez. Bu bir duygu meselesidir. Eğer gözlerindeki ışığa tutulursanız eli-kolu olmasa da onunla evlenmek istersiniz. Önemli olan birbirinizi anlayıp birbirinize destek olabilecek misiniz? Şu an cevap verilse herkes mantığıyla hareket eder. Ama sadece mantık iş yapsaydı kalpten gelen düşüncelerimiz olmazdı.

Disleksi zeka engeli değildir, öyle anlaşılmış sanki. Disleksi okurken yazıları sembolleri karıştırma durumu basitçe anlatmak gerekirse. Çok da abartılacak bir durum değil. Yorumlardan okuduğum kadarıyla çok küçük yaşta arkadaşım cevap yazmış evlenmem şeklinde. Evlilik o şekilde olmuyor arkadaşlar. İşler o raddeye geldiğinde bambaşka şeylere dikkat etmeye başlıyorsunuz. Disleksi olan birsürü ünlü var bu arada.

Bunu eğitim alarak azaltabilirsiniz. Yaşınız kaç bilmiyorum fakat 18 üstü değil gibi (öyle ise özür dilerim) engelli raporu almak her ne kadar ayıp, aşşağılayıcı, üzücü gelsede almadıysanız almanızı öneririm. Benim arkadaşım bu sayede okulda özel ders alıyor ve cidden güzel bir şey bu. Eksikliğinizi size gösteren kişilerden uzak durun çünkü kötü bu. Arkadaşıma bizim sınıf çok iyi davranıyor, hissettirmiyoruz bu durumunu hemde daha samimileşmemize neden oldu bu. Ailesi biraz yüksek gelirli olduğu için onların kafelerine gittik buda onun için iyi oldu. Bunu avantaja çevirin. Bir kekeme olarak bu problemimi iyileştirere kekemeliği görünenin en azına indirerek bu dezavantajımı avantaja döndüreceğim.
22 reis be

Bilinçli yetiştim diyelim. 16 yaşındayım.

Ne guzel.

Hocam konudan anladığım kadarıyla öyle yaşamayı imkansız hale getiren bir şey değil. O yüzden büyük ihtimal evlenirim. Ama eğer çocukta görülme riski gibi bir şey olursa düşünürüm.
Evlenmem ben

Hocam konudan anladığım kadarıyla öyle yaşamayı imkansız hale getiren bir şey değil. O yüzden büyük ihtimal evlenirim. Ama eğer çocukta görülme riski gibi bir şey olursa düşünürüm.

Sadece sordum.

Ben komple hiç evlenmeyi düşünmüyorum. Ha disleksi ha o ha bu ha şu. Ne olursa olsun evlenmek bana göre bir iş değil. Ve en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum. Evlenmek sana göre değilse evlenmeyeceksin. Çünkü bu halde evlenirsen çok sıkıntılar oluşuyor.

Gönlüne biri düştü mü görürüm hocam 😁 sende sonradan aşk vs. konusu açman yok mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı