Dişler nasıl beyazlatılabilir?

• Konuyu başlatan m_Er_T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.379

m_Er_T

Hectopat
Daha fazla  
Dişlerim oldukça sarı tonda ve her gün düzenli olarak fırçalamama rağmen bu sarılık gitmiyor. Diş hekimine gitmeden bu sorunu nasıl çözebilirim? Uygun fiyatlı hangi ürünü kullanabilirim ya da evde, herhangi bir ürün almadan nasıl bir yöntemle dişlerimi beyazlatabilirim? Dişlerimi kısa sürede, kalıcı olarak beyazlatmak istiyorum. Düzenli olarak kullanabileceğim bir ürün veya karışım önerir misiniz?

Dişlerim oldukça sarı tonda ve her gün düzenli olarak fırçalamama rağmen bu sarılık gitmiyor. Diş hekimine gitmeden bu sorunu nasıl çözebilirim? Uygun fiyatlı hangi ürünü kullanabilirim ya da evde, herhangi bir ürün almadan nasıl bir yöntemle dişlerimi beyazlatabilirim? Dişlerimi kısa sürede, kalıcı olarak beyazlatmak istiyorum. Düzenli olarak kullanabileceğim bir ürün veya karışım önerir misiniz?
Marvis Smokers Whitening Mint 85 mL Beyazlatıcı Diş Macunu daha iyisi gelene kadar en iyisi bu dostum

Dişlerin sarı olmasi genelikle çay ve sigaradan oluyor, çayı cok iciyormusun?
Ömrüm boyu ne sigara içtim ne de çay içiyorum çay asla tüketmiyorum ne yapabilirim ki doktora gitmeden herkes doktor demiş ama o kadar para bayılmak istemiyorum da

Arkadaşlar internette beyazlatıcı jel var bunlar faydalı olur mu kullanmak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı