DISM host servicing process nedir?

Yeni format attıysanız neden şüphelendiniz ki, ISO dosyasından mı ?
hiç anlamam virüsten format açınca geçer mi bilmem ne. geçen virüslerde varmış korkutuyor beni. Usb ile sıfırdan attım

hiç anlamam virüsten format açınca geçer mi bilmem ne. geçen virüslerde varmış korkutuyor beni. Usb ile sıfırdan attım
gmailime vesaire girdiler , instagram , discord oyunlar vesaire.

o tarz virüslerden anlar mısınız ? geçer mi formattan sonra?

o tarz virüslerden anlar mısınız ? geçer mi formattan sonra?
USB ile temiz bir format attıysanız endişelenmenize gerek yok hocam. Nasıl virüs yüklediniz bilmiyorum fakat bundan sonrası için daha dikkatli olmanız gerektiği açık.

USB ile temiz bir format attıysanız endişelenmenize gerek yok hocam. Nasıl virüs yüklediniz bilmiyorum fakat bundan sonrası için daha dikkatli olmanız gerektiği açık.
kesinlikle birde şey sorucağım pc virüse daha yatkın hale vesaire gelir mi?

öyle bir durum vesaire var mı?

Gmail ve sosyal medya hesaplarınızın şifresini değiştirip 2 faktörlü doğrulama kullanırsanız bundan sonrası için de önlem almış olursunuz.

öyle bir durum vesaire var mı?
Siz 3. part bir şey yüklemediğiniz sürece kendiliğinden virüs bulaşmasının imkanı yok hocam. İçinizin rahat olması için bir Antivirüs programı kullanabilirsiniz.

Antivirüs olarak Kaspersky free veya premium kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı