KingofAngband
Hectopat
Daha fazla
SFC komutunu çalıştırdığımda bazı hatalar aldım ve bundan dolayı Sosyal'de önerildiği gibi DISM aracını kullanmaya karar verdim. DISM/ Online/ Cleanup-Image/ ScanHealth komutunu kullandığımda %7.2'de şu hata mesajı ile karşılaştım zaten screenshotu da yükleyeceğim. ''WOF sürücüsü sıkıştırılmış dosyanın Kaynak Tablosu'nda bir bozulma ile karşılaştı.'' Windows 10 kullanıcısıyım. Ayrıca DISM komutunu girmeden önce Windows C'nin araçlar kısmındaki hata denetleme aracını kullandım ve bir hata bulmadı, aynı şekilde bakımın altında sürücüler ile ilgili olan kısımda hata mesajı ile karşılaşmıştım Windows'un kendisi beni uyardı bildirim ile ve o bakımı çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlattığımda sürücü sorunu çözüldü, CHKDSK c: /r komutunu girip bilgisayarda disk taraması yaptım başta %12'de takıldı ve 1 1.30 saat civarlarında bekledikten sonra o da bitti ve bilgisayar açıldı, Powershell'de repair-volume -driveletter C komutunu girdim bunda da herhangi bir sorun bulmadı. Windows 10'u güncel ve orijinal kullanıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Windows Image'i ile onarmaya çalışsam da sistem dosyaları hiçbir şekilde bu durumdayken onarılmadığından temiz kurulum ile sorunu çözdüm. Windows yetkilileri veya ilgililer bu soruna resmi bir çözüm getirene kadar bu tarz sorun yazıp çözemeyenler Windows'u sıfırdan kurup sorunu çözebilirsiniz.( Ben de başta sıfırdan kurulum yapmak istemiyordum ancak başka çare bulamadığımdan yaptım kurulumu) Konu kilitlenebilir.
Windows Image'i ile onarmaya çalışsam da sistem dosyaları hiçbir şekilde bu durumdayken onarılmadığından temiz kurulum ile sorunu çözdüm. Windows yetkilileri veya ilgililer bu soruna resmi bir çözüm getirene kadar bu tarz sorun yazıp çözemeyenler Windows'u sıfırdan kurup sorunu çözebilirsiniz.( Ben de başta sıfırdan kurulum yapmak istemiyordum ancak başka çare bulamadığımdan yaptım kurulumu) Konu kilitlenebilir.
Son düzenleme: