Kaçak önermek yasaktı diye biliyorum başka yapabilecek bir şey yok değsede değmesede kaçak izlemek istemiyorsan (önermiyorum) alabilirsiniz. İçerikler hoşunuza gidiyorsa memnun kalırsınız.
Turuncu forumu bilirsiniz (isim vermek istemiyorum). Oradan birini bulabilirsiniz isterseniz. Ben olmak isterdim fakat benim üyeliğin sonlanmasına 4 ay falan var daha.
Turuncu forumu bilirsiniz (isim vermek istemiyorum). Oradan birini bulabilirsiniz isterseniz. Ben olmak isterdim fakat benim üyeliğin sonlanmasına 4 ay falan var daha.
Bir çok kişi yapıyor. O forumdan referanslı ve eski üyelerle ortaklık kurarsanız bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bizim şuan Whatsapp grubumuz var 4 kişiyiz.
Bir çok kişi yapıyor. O forumdan referanslı ve eski üyelerle ortaklık kurarsanız bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bizim şuan Whatsapp grubumuz var 4 kişiyiz.
Hocam doğru diyorsunuz fakat ben oraya yeni üye olursam bana pek güveneceklerini sanmıyorum. Ayriyetten arkadaşlarımı da ikna etmem falan gerekir zor iş yani .