Disney+ Disney+ alınır mı?

Şu an Netflix aylık 77TL para ödüyorum son zamanlarda içerikler kalitesizleşti film dizilerinde sjw çok kullanmaya başladılar Disney kullanan var mı şu an genel olarak nasıl geçilir mi her filmde dizide Türkçe var mı?

Netflix izleyeceğim içerik kalmadı Disney plusa başlıyorum :D ve dediğin gibi son zamanlarda içerikler kalitesizleşti netflixin .
 
Eğer varsa 4-5-6-7 arkadaşınızla birleşip yıllık paket alın. Biz ön sipariş verdik 4 arkadaş kişi başı 70 TL'ye geldi yıllık. Mis gibi oldu 2 gündür izliyorum durmadan bayağı iyi içerikler var. Star Wars hastası olduğum için direkt aldım.
 
Epey içerik var. How I Met Your Father, How I Met Your Mother, Modern Family, Lost, Simpsons, Family Guy, Alien, Criminal Minds, Sons of Anarchy, American Horror Story, Predator, Star Wars serileri, The Walking Dead güncel bölümleri, paket seçim derdi yok tam kalite sunuyor. 1-2 ay alıp beğendiklerinizi izleyip kapatabilirsiniz.
 
Netflix'te çizgi filmde bile birbirine aniden pompalayan abartı entegre godoşlar bunda da varsa boşuna almayayım. İçerikler ana sayfadakilerse sadece hiçbir şey yok demektir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı