Disney Plus'ta aynı anda 2 kişi izleyebilir mi?

EternalEcho

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımla Star Wars izleyeceğiz 1 tane Disney Plus almayı düşünüyoruz daha önce işe yarıyordu hala çalışıyor mu bilmiyorum. 2 tane profil açıp beraber izleyebiliyorduk hala işe yarıyor mu? Ona göre alacağız Disney Plus'ı.

7 profile kadar açabiliyorsunuz. Aynı hesaptan tam sayıyı bilmiyorum ama 2 kişi aynı anda izlersiniz. Biz 4 kişi aynı anda party özelliği ile bile aynı hesaptan izleyebiliyoruz. Kaldı ki 7 kişi tek hesaba ortak girdik.

7 profile kadar açabiliyorsunuz. Aynı hesaptan tam sayıyı bilmiyorum ama 2 kişi aynı anda izlersiniz. Biz 4 kişi aynı anda party özelliği ile bile aynı hesaptan izleyebiliyoruz. Kaldı ki 7 kişi tek hesaba ortak girdik.

Bizde önceden böyle yapmıştık merak ettiğim hala işe yarıyor mu siz ne zaman yaptınız?

Bizde önceden böyle yapmıştık. Merak ettiğim, hala işe yarıyor mu? Siz ne zaman yaptınız?
2 hafta önce Marvel maratonu yaptık. 3 kişi aynı anda izlemiştik. Daha öncesinde ise Star Wars izledik ve 4 kişiydik. İnternette araştırdığım kadarıyla 4 kişi ile beraber izleyin şeklinde yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı