Aklıma gelen ilk şey hesabınızın yurt dışı kaynaklı olabileceği, sanırım farklı ülkelerde değişebiliyor ama tam emin değilim bu tür şeylerden pek anlamam.Aşağıdaki görseldeki hatayı alıyorum, nedenini bilen var mı? VPN kullanmıyorum ve tüm aile üyelerinde böyle. Mobil veri ile girmeyi denedim gene aynı hata ile karşılaştım.
Eki Görüntüle 1520466
Aklıma gelen ilk şey hesabınızın yurt dışı kaynaklı olabileceği, sanırım farklı ülkelerde değişebiliyor ama tam emin değilim bu tür şeylerden pek anlamam.
İşte belki farklı ülkeden olan bir hesaptır ve bulunduğu ülkede Disney+ kaldırılmıştır aklıma o geldi.Benim hesabım Hollanda hesabı ama sıkıntı olmuyor sadece hangi ülkedeysen ona göre içerik gösteriyor.
İşte belki farklı ülkeden olan bir hesaptır ve bulunduğu ülkede Disney+ kaldırılmıştır aklıma o geldi.
Hata gibi bir şey olabilir belki Disney+ kaynaklı.Yani ne yapmam lazım arkadaşlar? Hesabı Türkiyede açtım, Yurt dışında kullanmadım hesabı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.