Display 4101 siyah ekran

chaoo

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2020
Mesajlar
2.569
Makaleler
7
Çözümler
11
Arkadaşlar oyuna girdiğimde oluyor genelde 5 dakika sonra falan görüntü gidiyor ama arkadaşlarımın / oyunun sesi geliyor hala daha olay görüntüleyicisinde display 4101 driver hatası vardı ınternet'de araştırdığımda çoğu kişi bozuk driver/eski Driver'dan kaynaklıdır demiş kaç gündür çözemedim şu hatayı @Yener K. bir el atar mısın? :)
 
@Recep Baltaş abi sorun sence donanımsal mı display 4101 hatası çıkıyor oyun esnasında görüntü gidiyor sonra ekran kartı fanları son devir dönüyor.

Paketledim ekran kartını çıkarıp eski kartım GT 1030'u taktım artık idare edeceğim :D
 
Son düzenleme:
@chaoo hocam sorun ekran kartındamıymış?
Ben de benzer bir hata aldım NVIDIA sürücüsünü baştan kurdum şu an 2 gündür bir hata yok.
Ama hata sıklığı 4 günde bir olduğu için emin de olamıyorum tekrar hata alırsam servise vereceğim ben de kartı.
 
@chaoo hocam sorun ekran kartındamıymış?
Ben de benzer bir hata aldım NVIDIA sürücüsünü baştan kurdum şu an 2 gündür bir hata yok.
Ama hata sıklığı 4 günde bir olduğu için emin de olamıyorum tekrar hata alırsam servise vereceğim ben de kartı.

Kartımı garantiye göndermiştim o günden beridir böyle bir şey olmadı.
 
VBIOS da atmış olabilirler.
 
VBIOS da atmış olabilirler.
Valla hocam ben sistemde veya kartta hiçbir değişiklik yapmadığım halde haklaşık 10 gün önce bu atayı almaya başlamışım. Ayın 13 ünde, 17 sinde ve 21 inde almışım bu hataları. Ben 13 ve 17 sinde hata aldığımı bile fark etmedim sistemde bir sorun yaratmamıştı yani ama 21 inde aldığımda PUBG çöktü. Zaten sadece 21 inde aldığım hata raporlarda donanım hatası olarak yazılmış. Bakalım Driveri güncelledim 2 gündür sorun yok ama hata zaten 4 günde bir tekrarlandığı için bu haftanın sonuna kadar bakacağım. Eğer hata tekrarlanırsa servise vereceğim. Ama şöyle bir sorun var bu hata 4 günde bir oluyor ve servis bu kartı tutup 4 gün test etmez diye düşünüyorum. O yüzden kartın elimde patlamasınsan korkuyorum. Sizce böyle bir sorun olur mu?
Malum kart bir böbrek parası elimde patlarsa bana büyük sıkıntı çıkarır.
 
Vallahi hocam ben sistemde veya kartta hiçbir değişiklik yapmadığım halde haklaşık 10 gün önce bu atayı almaya başlamışım. Ayın 13'ünde, 17'sinde ve 21'inde almışım bu hataları. Ben 13 ve 17'sinde hata aldığımı bile fark etmedim sistemde bir sorun yaratmamıştı yani ama 21'inde aldığımda PUBG çöktü. Zaten sadece 21'inde aldığım hata raporlarda donanım hatası olarak yazılmış. Bakalım driveri güncelledim 2 gündür sorun yok ama hata zaten 4 günde bir tekrarlandığı için bu haftanın sonuna kadar bakacağım. Eğer hata tekrarlanırsa servise vereceğim. Ama şöyle bir sorun var bu hata 4 günde bir oluyor ve servis bu kartı tutup 4 gün test etmez diye düşünüyorum. O yüzden kartın elimde patlamasınsan korkuyorum. Sizce böyle bir sorun olur mu?

Test ederken FurMark gibi programları kullanıyorlar bir sorun varsa muhtemelen çıkar zaten FurMark testinde.
 
Bilmek zor. İnşallah elinizde kalmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı