Display Port ve monitör bağlantısı

urktdbyme

Kilopat
Merhaba ben Display Port ile kullanacağım bir monitör alacağım kasamın linkini ise aşağıya bırakıyorum;

Aerocool Klaw 750W 80+ Gold RGB Aydınlatmalı Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 ATX Siyah Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
Display Port kablosunun her iki tarafı da aynı mı oluyor yoksa örneğin bir ucu Type-C bir ucu Display Port ucu şeklinde mi?
Ayrıca kasama uygun oluyor mu bu Display Port kablosu onu takabileceğim bir yer mevcut mu?
Bir de 2 tane display potlu monitörü bağlayabiliyor muyum bu kasaya?
Baya bir cahilim bu konuda kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartı bilgisini verin net cevap alırsınız.

Alacağınız anakartta DP girişi varsa takarsınız. Apu bir işlemci alıp anakarta takabilirsiniz. Ya da ekran kartına takarsınız. DP kablosu iki ucu da Dp. Bir ucu DP bir ucu tipe-C bir ucu hami bir ucu DP çeşitleri çok. Paugge DP kabloları çok iyi.

Alacağınız anakartta DP girişi varsa takarsınız. Apu bir işlemci alıp anakarta takabilirsiniz. Ya da ekran kartına takarsınız. DP kablosu iki ucu da Dp. Bir ucu DP bir ucu tipe-C bir ucu hami bir ucu DP çeşitleri çok. Paugge DP kabloları çok iyi.
Alacağım anakart muhtemelen bu.Anakartta display port girişi olup olmadığına nasıl anlayabilirim?Sitedeki ürün açıklaması kısmında display port ile ilgili bir şey göremedim.Ayrıca ekran kartım ise MSI 2070 Super Gaming X Trio olacak.

Evet hocam 2 tane display port monitör bağlayabilirsiniz normal display port kablo almanız yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı