Arkadaşlar merhaba. ViewSonic XG2405 monitör aldım fakat içinden DP kablosu çıkmadı. Kaliteli önerebileceğiniz DP kablosu var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ekran kartım GTX 1050 Ti DP girişi 1.2 diyor. Monitörde ki DP girişi 1.4 hangisini almalıyım?Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı veya Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) Fiyatı 1.4 almak daha mantıklı olur açıkcası.
1.2 alabilirsin. Pek fark yaratmaz bu konuda.Dostum ekran kartım GTX 1050 Ti DP girişi 1.2 diyor. Monitörde ki DP girişi 1.4 hangisini almalıyım?
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı bunu alayım o zaman teşekkürler.1.2 alabilirsin. Pek fark yaratmaz bu konuda.
Dediğiniz şeyin anlamı nedir?Onun bir ucu Thunderbolt 2 yalnız kontrol ederek alın.
Anladım uyumluluk problemi yaratır yani.1.4 olanı alayım o zaman.O kablonun iki ucuna dikkatli bakmanızı öneririm.
Bir ucu DP iken diğeri Thunderbolt 2 ve monitörde Thunderbolt 2 girişi yok.
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.