DisplayPort kablosu nasıl DisplayPort girişi olmayan laptopa takılır?

KunRois

Kilopat
Daha fazla  
ViewSonic VX2418C model monitör aldım bugün geldi. Normalde yorumlarda vs. HDMI kablo gönderdikleri yazıyor DP kablo gönderilmiyor diyordu fakat bana tam tersi DP geldi ve HDMI kablo gelmedi.

Her neyse laptopumda ise DP girişi yok fakat üstünde DP logosu olan bir Type-C girişi var. Buna nasıl bir dönüştürücü almam lazım ki performans kaybı yaşamadan kullanabileyim kabloyu?

Şu an elimdeki HDMI ile 165Hz alabiliyorum fakat o başka bir cihazın kablosu olduğu için kullanamam sık sık. Ya gönderdikleri DP kablosunu bir şekilde kullanacağım ya da yeni HDMI alacağım. Bu yüzden var olan DP kablosunu nasıl kullanabilirim bunu düşünüyorum ilk seçenek olarak. Sonra yeni HDMI almayı düşünebilirim.

Laptop MSI Thin GF63.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kaliteli dönüştürücü kullanmadığını sürece istediğiniz performansı yakalamanız zor oluyor. Ayrıca dönüştürücülerin de ömrü çabuk doluyor. Onun yerine bir kere alın tam alın derim.

Ben de Macbook Pro için şu kabloyu kullanıyorum ve 2K'da gayet stabil görüntü alıyorum. PC'de durum daha da iyi olacaktır:

HDMI portundan kat kat daha iyi bir porttur Mini DP yani thunderbolt portu.

Bu arada afedersiniz ben yanlış anlamışım. Type-c portundan görüntü alabilmeniz için şunu tavsiye ederim. Ömürlük bir kablodur:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı