DisplayPort girişi olmayan laptopa 2K 240Hz monitör nasıl bağlanabilir?

Kriptonn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir 2K 240 Hz monitör aldım. Laptopuma bağlayarak kullanmak istiyorum fakat laptopumda DisplayPort çıkışı yok. Yaptığım araştırmala göre HDMI 2.1 kablo işimi görüyormuş. Sizin bilginiz var mı bu konu hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop Type-C üzerinden DP destekliyor. Cihazlarda da HDMI 2.1 mevcut. HDMI 2.1 kablo ile 240 Hz alabilmeniz lazım. HDMI kablosunu almadıysanız HDMI kablosu yerine bunu alın.
Hocam HDMI ile FreeSync özelliği kullanılmıyormuş. Bu kablo ile kullanılabilir mi

Hocam HDMI ile FreeSync özelliği kullanılmıyormuş. Bu kablo ile kullanılabilir mi?

HDMI 1.4 ve üzeri ile FreeSync kullanılabiliyor olması lazım. Ama sizin ekran kartınız NVIDIA olduğu için G-Sync olup olmaması önemli. Monitörde G-Sync desteği mevcut değil ama DisplayPort ile FreeSync monitörde G-Sync açılabiliyor diye biliyorum. Attığım kabloyu alabilirsiniz.

HDMI 1.4 ve üzeri ile FreeSync kullanılabiliyor olması lazım. Ama sizin ekran kartınız NVIDIA olduğu için G-Sync olup olmaması önemli. Monitörde G-Sync desteği mevcut değil ama DisplayPort ile FreeSync monitörde G-Sync açılabiliyor diye biliyorum. Attığım kabloyu alabilirsiniz.
Tamamdır hocam çok teşekkür ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı