DisplayPort to DisplayPort ve USB 3.2 Gen2/DP ne kadar fark eder?

Thunderbolt varsa zaten sıkıntı yok.

Evet cihazda 1 adet Thunderbolt soketi görünüyor. Kendi sitesinde özellikleri bu şekilde paylaşılmış, Thunderbolt görünmüyor. Alacağım sitede ise MSI - Vector hem yorumlarda hem özelliklerinde Thunderbolt 3 görünüyor. Sanırsam bu DP to DP yerini alabilir.

Dostum MSI müşteri hizmetleri ile neden görüşmüyorsun? Var ya da yok en iyi cevabı kendileri vermez mi? Mantık yürütüyorum.
Çünkü senin burada pek dezavantajın yok gibi duruyor. Her türlü bağlantı mevcut.

Dostum MSI müşteri hizmetleri ile neden görüşmüyorsun? Var ya da yok en iyi cevabı kendileri vermez mi? Mantık yürütüyorum.
Çünkü senin burada pek dezavantajın yok gibi duruyor. Her türlü bağlantı mevcut.

Ulaşabilsem zaten bu kadar çaresiz sorular sormam :) kendi sitesi de dahil olmak üzere birçok yerde Vector modelinde(örnek sitede DDR4 RAM bahsediliyor 11 toplam yorumda 2 kişi DDR5 RAM ile geldiklerini belirtiyor) özellikleri farklı farklı belirtilmiş. Yine de bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim sayenizde aydınlandım.

Ulaşabilsem zaten bu kadar çaresiz sorular sormam :) kendi sitesi de dahil olmak üzere birçok yerde Vector modelinde(örnek sitede DDR4 RAM bahsediliyor 11 toplam yorumda 2 kişi DDR5 RAM ile geldiklerini belirtiyor) özellikleri farklı farklı belirtilmiş. Yine de bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim sayenizde aydınlandım.

Aslına bakarsan forumda kendileri mevcut.
@MSI Türkiye
Fakat ne zaman aktif olurlar emin değilim. Yurt dışı satışında olan bir ürün aldığın için zorluk yaşıyorsun ama yeni nesil bir laptopta böyle sorunlar yaşamazsın. Yanlış kablo seçimi senin işini zorlaştırır. Fakat doğrusunu sana buluruz. İlk cevabımda önerdiğim gibi. Endişelenme yani. 👍

Aslına bakarsan forumda kendileri mevcut.
@MSI Türkiye
Fakat ne zaman aktif olurlar emin değilim. Yurt dışı satışında olan bir ürün aldığın için zorluk yaşıyorsun ama yeni nesil bir laptopta böyle sorunlar yaşamazsın. Yanlış kablo seçimi senin işini zorlaştırır. Fakat doğrusunu sana buluruz. İlk cevabımda önerdiğim gibi. Endişelenme yani. 👍

@Msı Türkiye destek olmaları beni çok mutlu ederdi.

İlk etapta çok bunalmıştım gerçekten günlük yaşantıda kararsız bir insanım, teknoloji konusunda bu daha da zirvelerde. Alacağım üründen memnun kalmak, aklımda bir soru işareti olmadan olmasını istiyorum. Yurt dışından alınacağı için iade vb. sorunlarda zor olduğu için şimdiden net bir bilgi edinip ona göre yol izlemek istiyorum. Cihaz gerçekten hoşuma gitti ve benzer modellerle aralarında çok uçurum var. Umarım yanılmam, tekrar ilgi alakanız için teşekkür ederim çok sağ olun.

MSI yabancı forumlarına da yazdım bir dönüş alamadım. Satın alacağım sayfada yetkili ilk sorumda Thunderbolt yok dedi, ikinci sorumda ise var dendi. Yüksek ihtimalle USB-C 3.2 gen2/dp üzerinden harici monitöre görüntü aktarımı yapacağım. USB-C 3.2Gen2/DP bir performans düşüklüğü yaşatır mı diye şüphedeyim. Cihazda MUX Switch özelliği var. Bu bir işe yarar mı? Gen2 direkt ekran kartına bağlı değil sanırsam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı