DisplayPort to HDMI 200 Hz destekler mi?

vent0ur

Zeptopat
Daha fazla  
Excalibur 200 Hz 1 ms monitör alacağım fakat HDMI yalnızca 144 Hz destekliyormuş. Ben 200 Hz'yi kullanmam için DisplayPort lazım fakat benim bilgisayarımda DisplayPort girişi yok. DisplayPort'u HDMI yapan kablo alırsam 200 Hz destekler mi?

Excalibur 200 Hz 1 ms monitör alacağım fakat HDMI yalnızca 144 Hz destekliyormuş. Ben 200 Hz'yi kullanmam için DisplayPort lazım fakat benim bilgisayarımda DisplayPort girişi yok. DisplayPort'u HDMI yapan kablo alırsam 200 Hz destekler mi?

Hayır.
HDMI 2.1 ise hem Monitör hem de PC. Destekleyebilir.
Type-C/Thunderbolt çıkışın var ise, HDMI sürümü nedir kontrol etmelisin. 2.1 ise destekleyebilir
Bu arada Hz desteklemek diye bir şey yok. Belirli çözünürlüklerde belirli Hz'ler belirli veri yolu genişliği ihtiyacı yaratır. Bu ihtiyacı Hz+Çözünürlük birleşerek şu kadar veri yolu gerekir der. Sen de sürüme göre yetip yetmeyeceğine karar verirsin.
PC'nin Thunderbolt/Type-C çıkışı DP veya HDMI destekli mi? Destekli ise sürümleri nedir?
Monitörün DP veya HDMI destekli mi? Destekli ise sürümleri nedir?
İstediğin çözünürlük nedir?
Bakamıyor isen marka model kodu ile hem monitörünü, hem bilgisayarının marka - model kodunu en ince ayrıntısına kadar atman gerekli, istediğin çözünürlük ne belirtmen gerekli.
Kendin bakman durumunda bakabileceğin tablolar ekte:

download.png

1591022437567.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı