Demek şanslısın. Abra serisinde mavi ekran, cızırtı vb durumları çok var.Yorumlarına baktım güzeldi ondan F/P gibi geldi Monster ayrıca gayet iyi
Demek şanslısın. Abra serisinde mavi ekran, cızırtı vb durumları çok var.Yorumlarına baktım güzeldi ondan F/P gibi geldi Monster ayrıca gayet iyi
Dostum kim iyi dedi, nerede dedi. Yani ülkedeki bilinçsiz cahil toplumu düşünürsen öyle her kese her şeye inanma. Monster da 3 ay sonra servislik olunca bir daha gözden geçirirsin. Senin için diyorum, yoksa bana ne.
hocam söylediğiniz monitörün fiyatına adam akıllı 144 hz 1 ms 24" monitör bile çok zor alınır, eğer casper monitör alırsanız çok pişman olursunuz başka konu açın bütçenizi yazın size daha iyi bir monitör önerelimYorumlarına baktım güzeldi ondan F/P gibi geldi Monster ayrıca gayet iyi
Hayattaki şans kredini laptopa kullanmışsın demekki. Neyse Casper monitörde şans faktörü yok, hepsi çöp.2 yıldır kullanıyorum bir sorun yok
Hocam söylediğiniz monitörün fiyatına adamakıllı 144 Hz 1 ms 24" monitör bile çok zor alınır, eğer Casper monitör alırsanız çok pişman olursunuz başka konu açın bütçenizi yazın size daha iyi bir monitör önerelim
Demek şanslısın. Abra serisinde mavi ekran, cızırtı vb durumları çok var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.