Distrohopper'lık iyi bir şey mi?

Distrohopper'lık sizce yararlı bir şey mi?


  • Oy verenlerin toplamı
    31
Ne olduğunu öğrenip geliyorum :D
Edit: Anladıysam farklı işletim sistemleri kurup bu işlemi sürekli olarak tekrarlamakmış. Bence kötü bir şey değil. Yenilik iyidir. Çok tekrar ederse maymun iştahlılığa dönebilir. Bence yararlı. Kendine göre bir şey buluyorsun çünkü. Mesela ben Mac tasarımlarına bayılıyorum. O yüzden eski laptopuma Hackintosh kuracağım galiba.
 
Distrohopping bağımlılıktır, yeni şeyler keşfetmek değildir. Zaten adı keşifse distrohopping değildir. Distrohop genelde daha iyisini bulmak amacıyla sürekli dağıtım değiştirmek demektir. Yani hep bir "daha iyisi" arayışı vardır fakat bu yanlış. Sakın ola distrohopping işine bulaşmayın yoksa doğru düzgün sistem kullanamıyorsunuz.
 
Kendini kontrol edebilirsen, bir müddet sonra kendini ifade eden dağıtımda karar kılabilirsen iyidir. Ancak karar verdiğin ortamı kullanmakla birlikte yine araştırmalar, denemeler, gözlemler yapmanın hiçbir zararı da yoktur, aksine faydalıdır.
Aradan yıllar geçtiği halde bir ortamda karar veremezsen, o zaman sıkıcı gelebilir ama yine zararı olduğunu düşünmüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı