6 bin TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Bilgisayar kullanmayı bilmeyen herkes bir şeyi kötülüyor.
Arkadaşlar bu kadar kendinizi küçük görmeyin.
Neden, nerede sıkıntı var çözün.

Synapse diye ağlaya ağlaya kötülediğiniz programı 2016-2023 yılları arasında kullandım. Her türlü makroyu kullandım. Her türlü RGB ışıklandırmasını, oyuna özel profilleri kullandım. Hiçbir zaman en ufak bir sıkıntı çıkarttığını görmedim. Benim için hiç problem olmadı.

Armoury Crate ise daha 1 senedir yoğun kullanmaya başlamış olsam da yine hiçbir problemi olmayan. Arka planda sessiz ve düşük güçte çalışan bir uygulama. Her özelliği de sorunsuz çalışıyor. Sadece nadiren farklı markaların RGB'lerini de destekleyen özelliğini kullanırken, farklı markaları eşleştirmediği olabiliyor. Onu da çözebiliyorsunuz.

G HUB ve öncesinde Logitech Gaming Software. Kendimi oyuncu Mousu'u aldığım günden beri bu yazılımın içinde buldum. Yıllardan beri kullanıyorum. Logitech marka 13-14 farklı mouse ve klavye kullandım. Hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım. Bir tek kulaklığın ses modları Bug'lu kalmıştı. Güncelleme gelmesini bekledim ve düzeldi.

iCUE, kullanmayı biliyorsanız, sakin sakin ayarları yapıyorsanız yine bir sorun çıkartmıyor. Herkesin bela andığı bir uygulama. Hak verdiğim kısmı uygulama kaynaklı değil de Corsair'in kendi sorunu bence. Örneğin RGB'ler saçmalıyor.

Bir şeye çamur atmak bu kadar kolay olmamalı ya. Uygulamayı yüklüyorsunuz, beceremiyorsunuz. O kötü, bu kötü. Bu kadar basit olmayın.
 

Geri
Yukarı