Division 1 nasıl bir oyun?

😝Bence oyunu sevdiysen ve para verdiysen hiç düşünme oyna derim çünkü her oyunun bilinen ve bilinmeyen sıkıntıları vardır aynı zamanda artıları da vardır neyseee boş ver indir oyna sen.😃
 
Peki, arkadaşlarla keyifli bir şekilde oynanılır mı?Mesela ben şehrin içinde (Dark Zone denilen yerde savaş oluyormuş bir tek) arkadaşlarla pusu kursam, başkalarıyla savaşma mantığı falan var mı?
Gerçek oyuncular var ama dost gözüküyor yani bir şey yapamıyorsun. En azından Division 2 için bu böyle. İlk oyunda da büyük ihtimalle öyledir.
 
Oyun genel olarak; insanlığı yok etmek adına özel laboratuvar koşullarında dizayn edilerek üretilmiş bir çeşit virüsün Black Friday günü hedef alınarak banknotlar üzerinden yayılımını anlatıyor, oyunda yönettiğiniz karakter ise Manhattan/New York şehrini bu kargaşalıktan faydalanıp harap edip huzursuzluk çıkaranlara karşı Amerika'nın son özgürlük ve direniş ajanlarından birisini temsil ediyor. Oyun size ortalama 9-10+ (daha da uzun sürebilir) saatlik bir oynanış senaryosu sunmakla beraber, oyunu oynayabilmek ve ilerleyebilmek için de bir çeşit teçhizat seviye sistemi mevcut, tıpkı Assassin's Creed Odyssey'de olduğu gibi. Ek olarak online bağlantınızın olması da şart.

Tek veya arkadaşlarınızla girebilirsiniz.
 
Ben denedim gideri var. İndirmek ile uğraşamam diyorsan Geforce Now'dan dene ben öyle yaptım. Bu arada fazla oynamadım ama hem tek başına hemde diğer oyuncularla PvE oynuyoruz. PvP var mı bilmiyorum.
Doğru, GeForce Now'dan denemek daha mantıklı. Hoşuma giderse indiririm o halde.
 

Geri
Yukarı