Diyeti bozmak nasıl bir probleme yol açar?

Fitness yapıyorum zaten 1 hafta antrenmana yüklensem çözer miyim?

Hocam yol gitmez rahat olun. Diyeti bozuğunuz günün ertesi günü 0 karbınhidrat diyeti yapınç bir D e sabah aç karna kardiyo yapın fazlasıyla telafi edeceksinizdir.

0 karbon diyetinde neler yiyebilirim.

Son düzenleme:
Yani antrenmani kalori yakma aracı olarak görmeyin. = karbonhidrat diyetinde yeşillik ve protein ağırlıklı beslenebilirsiniz.
Fitness yapıyorum zaten 1 hafta antrenmana yüklensem çözer miyim?

0 karbon diyetinde neler yiyebilirim.

Bi dahakine yiyeceksen bitter al ve en fazla 2 kare ye

Senin asıl hatan burada. Tabii ki sürekli yememelisin ama haftada 1 yemelisin ve 3-4 parça. Böyle yapmazssan bir süre sonra, şu an olduğu gibi kendini durduramazsın.

Hocam 3 4 parça degilde ne aldiysam onu yesem olur mu çunku bir şeyi yedikten sonra kalan kismiyla bakisamiyorum.

100 gr kocaman çikolatadan mı 4 tane yedin?

Hocam mesaj kasmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım benim bir sorum var fakat soruma cevap vermek yerine yazdığım şeyin aynısını yazıp sonuna soru eki ekliyorsunuz.

Son düzenleme:

Diyeti ağır yaparsan bu tür şeyler normal. Günde 2 öğün hafif beslen ekmek ve şeker ürünlerini kes. 1 öğün ekmek olabilir mesela döner yersin diğer öğünde de diyete uygun yemek yersin kendini sıkmadan ortalama 1 2 ay gibi bir sürede 5-10 kilo verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…